Aangenaam kennismaken

Mijn naam is Jeannette van Kuik (1969).
Sinds 2002 coach voor kleine en grote mensen.

Tijdens mijn leven en loopbaan heb ik veel geleerd en met name zijn de afgelopen 20 jaar bepalend geweest voor mijn huidige werkzaamheden. Zo volgde ik de opleiding analytische psychologie, een opleiding mediation, de opleiding systemisch werk (familieopstellingen), cursussen en studies rondom menskunde en gedrag. Maar bovenal leerde ik van alle volwassenen, kinderen, jongeren en jongvolwassenen die op mijn pad kwamen. Van iedereen leerde ik wat. Over mezelf, over het leven, over mens-zijn.

In 2008 ben ik gestart met het geven van opleidingen 'coaching van kind en ouders' en dat doe ik nog steeds. Ik heb boeken geschreven, materialen ontwikkeld. Maar daarnaast heb ik ook altijd mijn praktijk open gehouden.

Inmiddels hebben veel kleine en grote mensen de weg naar mij gevonden. Ook leer ik nog steeds bij en blijf ik me ontwikkelen. Want ook dat vind ik heerlijk.

Helaas ken ik uit mijn eerste huwelijk ook de intens emotionele rollercoaster van blijven proberen, hopen, worstelen, losse eindjes oppakken en ontdekken of ze nog aan elkaar pasten en uiteindelijk het definitieve 'we gaan uit elkaar'.

Ik ken en weet de angsten en emoties, maar ook de opluchting na het genomen besluit. Ik ken de onzekerheden, het uitzoeken, 1001 vragen. Maar ook de schuldgevoelens naar onze kinderen, het verdriet om wat ons besluit met hen zou kunnen doen en het afleggen van de weg om het beste voor onze kinderen te creëren in de ontstane situatie.

Na mijn scheiding hebben mijn huidige man en ik elkaar gevonden en we hebben ervoor gekozen samen verder te gaan. Als man en vrouw en als samengesteld gezin. Met ook weer alle verantwoordelijkheden, mooie momenten, maar ook struggles die daarbij horen.

Ik heb veel ontdekt met en van onze kinderen. Veel over relaties, over emoties en over het begeleiden van de kinderen in dit proces. Ik heb er informatie over gezocht en scholing in gevolgd.

De afgelopen 20 jaren heb ik mij ontwikkeld op diverse gebieden.
Zoals bijvoorbeeld:
Coaching (kinder-, jeugd- en opvoederscoaching, papacoaching, mamacoaching, relatiecoaching)
Faciliteren van bewustwordingsprogramma's
Analytische psychologie
Mediation (omgaan met scheiding)
Systemisch werk (familieopstellingen en heelkunde)
Onderwijs (basis- en speciaal onderwijs)
Ontwikkelen en geven van training en opleiding coaching

Wil je nader kennis maken dan heet ik jou/jullie van harte welkom in mijn praktijk in Apeldoorn.