ouder & kind relatie

Kinderen zijn geweldig! Jouw kinderen zeker. Maar ..... niet altijd.
En ook jij als papa of mama bent echt geweldig! Maar ... ook niet altijd.
Gelukkig maar, want juist tegenslagen en obstakels onderweg bieden je de prachtigste levenslessen.

Het ouderschap zit vol leermomenten, valkuilen en spiegels.
En zit je er middenin dan zie je het soms even niet meer. Lukt het allemaal niet en heb je even iemand nodig die met je meekijkt en meereist.

Ik ben gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van papa's en mama's, ook wanneer die niet meer samen wonen (bijv. door scheiding). Waarbij ik ook ervaring heb met het ouderschap in een samengestelde gezin. Vragen rondom ouderschap en stief-ouderschap zijn bij mij in goede handen.

Als coach wandel ik graag een stukje met jou of jullie mee en onderzoeken we samen waar de mogelijkheden liggen. Vanuit het hier en nu kijken we naar wat jou/ jullie tot hier heeft gebracht, waar je tegenaan loopt als papa en/of mama, waar de kracht ligt en waar de macht het soms overneemt. We gaan samen op zoek naar jouw persoonlijke papa-/ mama- verlangens, ik geef je onderbouwende informatie en help om te gaan koersen op het eigen unieke ouderschapskompas. Zodat jij die vader of moeder bent die jij zo graag wilt zijn.

Het kan ook zijn dat er vragen zijn over jouw kind en waar hij of zij tegenaan loopt. Ook dan kun je bij mij terecht en kijk ik met jou/ jullie mee.

de coach

Mijn naam is Jeannette (1969). In 1998 werd ik mama van onze oudste zoon. Na een miskraam volgden in 2000 een zoon en in 2002 een dochter.

In 2002 besloot ik mij te gaan ontwikkelen tot coach voor kleine en grote mensen. Kindercoaching was op dat moment nog onbekend en ik mag mij dan ook een pionier op het gebied van kindercoaching noemen. En denk bij de naam kindercoaching niet dat ik alleen met kinderen werk. Juist niet. Ik werk vóór kinderen en dat betekent in de praktijk dat ik meer met ouders, opvoeders en professionals rondom het kind werk en daarnaast (soms) met kinderen.