Coachtraject voor papa's en mama's die besloten hebben om niet samen verder te gaan en die in het proces van scheiden het beste voor hun kinderen willen.

De koek is op. Alle kruimeltjes zijn uitgezocht en opgepakt. Ervoor weglopen kan niet meer en het is eigenlijk wel duidelijk. Het is op, het is over. Jullie gaan uit elkaar of denken er over na om uit elkaar te gaan.
Of voor de een van jullie is het al duidelijk, maar voor de ander nog niet. Maar hoe jullie er ook in staan, er zijn zorgen, problemen, pijnlijke gevoelens en emoties en vaak ook angst en verdriet.

Jullie hebben kinderen.
Hoe houden jullie je verdriet en pijn bij hen vandaan?
Hoe gaan jullie het vertellen?
Hoe gaan zij reageren?
Hoe gaat het voor ze zijn?
Welke impact heeft het op hen?
1000 en 1 vragen die jullie terecht bezig houden.

'We willen echt het beste voor de kinderen'.

Een uitspraak die vrijwel alle vaders en moeders herkennen in het scheidingsproces.
Maar er komt zoveel bij kijken. En in de wirwar van emoties, zaken die uitgezocht en stappen die genomen moeten worden is het vaak een zoektocht naar wat voor de kinderen het beste is.
En dat begrijpen we zo goed!

Staan jullie voor dit proces?
Hebben jullie de keus gemaakt om uit elkaar te gaan en willen jullie samen onderzoeken wat het beste voor de kinderen is?
Willen jullie dit zorgvuldig doen, ruimte houden voor jullie eigen persoonlijke emoties en gevoelens, maar ook aandacht blijven geven aan wat er bij jullie kind(eren) speelt en wat zij nodig hebben?

Neem dan eens vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.
Ik neem graag de tijd om samen met jullie uit te zoeken wat jullie nodig hebben en wat in deze situatie het beste voor jullie kind(eren) is.

Ik ben er voor jullie allebei én voor jullie kind(eren).